Sarianne

Barnens toa får en makeover!

Toaletten på övervåningen håller på att få sig ett ansiktslygt!
Ett välbehövligt sådant. Glädjen är total just nu, ytterligare ett projekt som kan prickas av på den milslånga huslistan. Underbart, sånt här får mig på riktigt bra humör. Kakel är på plats, målningen klar och golvet likaså på plats. Möblerna är ihopmonterade och väntar på att få komma upp. Handdukar och diverse ting är handlade sen tre månader tillbaka och väntar på att få komma upp ur Ikea påsen. Like like like!

Projektet är igång!

Det var evigheter sen jag bestämde mig för att köpa ett svart plastgolv ifrån Bauhaus, senaste gångerna vi har varit där har det varit slut men nu äntligen i förra helgen fanns det där.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-Carin

    Jag är sugen på samma golv men för köket. Vad tycker du nu sedan du haft det ett tag, hur är det att hålla rent, tänker på att jag vill ha det i ett kök med mycket smulor etc. Jag tar tacksamt emot dina erfarenheter.
    Tack på förhand

    1. sarianne

      Vi har golvet på toaletten på övervåningen som inte ens används dagligen. Men jag tycker att det är lätt att dammsuga av, en nackdel är att smuts syns väldigt lätt på det, om det är ljusa fläckar