Sarianne

Barnens dag + Kolmården

Söderköping hade utlovat Barnens dag idag…om tanken var att barnen skulle ha en tråkig dag så måste jag säga att de hade lyckats. Det hade utlovats en massa aktiviteter, men vi såg knappt till nått… Vi åkte iallafall ett varm med Tuff-tugg tåget innan vi begav oss hemåt.

På vägen hem bestämde vi oss iallafall för en tur till Kolmården…kl 16.00 varvi framme så vi hann roa oss i två timmar… Vi investerade i årskort så vi kan besöka djurparken hur många gånger vi vill. Idag fick vi prioritera vad som var viktigaste, ett självklart val var Julias storfavoriter elefanterna… Hon blev rätt förvånad när hon såg dem…samt lite skrajsen…dom var stooooora!

Aporna var även de ett måste som var väldigt rolig…efter det lyckades vi åka fyra åk med den nya berg och dalbanan…väldigt kort tyckte jag, men meningen var väl inte att det var vuxna som skulle tycka det var roligt :-)

Efter vägen…hittade vi iallafall Elins favorithak där man får gå in och klappa djuren.. Jag höll mig på tryggt avstånd men Elin tyckte det var kul.

Dagen avslutades med lek i Bamses Park…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.