Sarianne

Kycklinggratäng

Har hittat ett nytt recept, smarrigt lät det och smarrigt var det. Tur att man tränar kan jag ju säga, var inte världens nyttigaste rätt…men ibland kan man ju unna sig det också!

Fotot kanske inte ser så aptitligt ut, men jag kan lova er att dennaär värd att testa…
När vi åt den var den lite rinnig i såsen, men nu när jag la ner i matlådor hade gratängen stabbat till sig betydligt!

Jag använde mig av:
400 gram kyckling
Kokade 3 dl ris
5 dl grädde (vispas till gräddfils konsistens)
2 dl majonäs
1 dl ketchups
2 dl riven ost
1 stor riven lök 
2-3 vitlöksklyftor
Salt, peppar, grllkrydda
1. Koka riset och lägg det i botten i en gratängform.
2. Skär kycklingen i småbitar, stek och krydda, häll över riset.

3. Vispa grädde, rör i majonäs, ketchups, ost, lök och vitlök. Häll över i gratängformen
4.Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.