Sarianne

What a beautiful morning!

Skrivet av sarianne 26 maj 2009 klockan 14:05

Det sägs att morgonstund har guld i mund….vem kan ha hittat på något sånt?? Måste ha varit en överpositiv människa…följ med på en vanlig morgon a´la Sarianne och avgör själva.

Morgonen i mitt liv börjar redan vid 3.30, det är då det börjar ljusna har jag märkt. Julia vaknar med ett skrik, tröstar- ger henne kaninörat som hon kan snutta på. Lägger mig ner och hinner precis inse vilken underbar och fantastisk uppfinnig kudden är…maaaamma…. Jahopp, nästa steg…välling. Från sovrummet till köket hinner man slå i ena tån i en rutschkana…lyckas hålla balansen…pang nästa tå i en gunghäst. 
Yes, jag överlevde iallafall….AAAAAAJ….trampa på en legobit med vassa kanter. Okey, det kunde alltid vara värre. Värmer vatten och ska ta fram vällingpulvret….SLUT…grrrr…försöker slita upp det nya- det är ju omöjligt varför gör dem de så svåra).

Vällingen tystar mun och mamsen kan lugnt somna om… 
Kl 6.00 lilla charmtrollet vaknar klarvaken och vill gå upp och gå UT!! Nej du lille vän…här ska bytas bajsblöja…en bajset har vällt över så alla sängkläder måste in i tvätten för att inte hela huset ska förpestas. Medan man försöker byta blöjan rullar den lilla sötnosen undan och bajs kommer på halva matten. Åhhh….in med mattan i duschen och spola av…smetbajs, går inte att bara torka bort inte.

Efter lite lugn och ro ska man väcka resten av solstrålarna som inte heller lever efter morgonstund har guld i mun världen… Tjat och knat så de ”båda” största barnen är klara 7,54 så de hinner till skola och jobb i tid.

8.46 dags för sista barnet ut att bli reda för förskolan. Vart är alla skor?? Lilla sockertoppen har lyckats sprida ut alla skor så finns bara omaka skor kvar på skohyllan, alla mina och hennes och hittar de ingenstans. Till slut finner jag ett gäng under sängen och vi kan göra oss ordning på väg ut mot nya äventyr.

Morgonstund har guld i mun….i love it!


Slutligen bestämmer sig Julia för att krypa till förskolan…
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.