Sarianne

Vi har varit duktiga…..

Skrivet av sarianne 25 maj 2009 klockan 01:51

….eller vet inte om man faktiskt kan ge sig själv beröm när man fortfarande har en del att planera 13 dagar innan…hihi…ikväll har vi jobbat på riktigt bra iallafall…man blir ju nästan lite stolt! Det är farligt att planera för mycket…eller för mycket samma sak…blir lätt ändringar då. Jag börjar gärna planera ett år i förväg…men slutar alltid med att man ändrar sig en…två och miljoner gånger.
Nu när man tar tag i det 13 dagar innan så är allt nästan ändrat, så bättre att ha is i magen och skjuta på saker in mot slutet.

Vi har tex ändrat låtar som vi ska ha i kyrkan… Vet inte om jag ska skriva vilka det är eller faktiskt hålla tyst om det…vore ju kul o få blogga om bröllopet mera, men samtidigt vore det ju kul om ni som kommer inte vet om allt;-) Får skriva om allt i efterhand istället sen!

Iallafall låtarna är ändrade till kyrkan. låtval till dansen är inte klar än, det blir ingen klassisk vals iallafall så mycket vet vi. Är ju ingen mästare på styrdans direkt. Tycker dessutom att det ser mycket sötare ut med nån form av tryckare…måste hitta en låt, blir morgondagens projekt.

Festprogrammet börjar ta form…gästerna kvar och sen utförmning av layouten. Vigselprogrammet ska skrivas, men det har jag färdig kladd klar.

Vad som är kvar (innan helgen):
– Skriva färdigt festhäfte och vigselprogram
– Köpa ljuslyktor
– Drycklista
– Fundera mer på vad som är kvar:-) (Bra punkt)

13 dagar kvar tills man är FRU ….
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.