Sarianne

Idag är jag inte 29 år

Skrivet av sarianne 29 maj 2009 klockan 12:06

Idag har Sarianne varit omogen och skällt på folk….omoget jag vet…men tom Sarianne kan bli arg ibland och fräsa tillbaka!!!! Gaaaahhh!!!!!!!!!

Idag, nyss skulle det komma en familj och kolla på en barncykel som jag tänkt sälja…jättefin och nästintill nyskick! Mamman hade med sig en flicka på ca 4år och sen även en rätt nyfödd parvel som ville ammas.. Flickan börjar genast att intressera sig för cykeln och pilla på allt möjligt, INTE fint och försiktigt direkt!!! Efter mycket mera pillande lägger hon cykeln ner, börjar mer eller mindre hoppa på den, kastar den i marken inte bara en gång…utan TRE för att hon blir arg.

Är det min sak att säga åt ungjä***n att låta bli? Nej, jag tycker inte det. Sen förutsätter ju jag att om man låter sitt barn hålla på sådär så har man redan gjort valet att man ska ha cykel…annars är man väl lite försiktig.

Sen när de ska åka så ser mamman att handbromsen inte längre fungerar som den ska…den sitter som mot däcket och däcket är svårt att rulla… jag kontrollerade verkligen cykeln hur noga som helst ca 30 minuter innan de kom och var PERFEKT!!! Kan ni fatta att morsan då var förvånad…att efter ungen hoppat på cykeln och halvt haft ihäl den i ca tio minuter att det inte längre var perfekt. Jag sa att den varit helt klockren tills ni kom…mamman trodde ju att det kunde vara omöjligt att barnet tagit sönder den…för hon såg inte när barnet rullade iväg med cykeln första gången….MEN…du kan ju för f*n inte missat vad hon gjorde de nästkommande tio minuterna!!

Upprörd Sarianne vid det här laget…men fortfarande kontrollerad (ni behöver inte vara oroliga).

Vet ni nästa steg: MORSAN SKA PRUTA PÅ PRISET!!! När de är de osm tagit sönder den!!! Never ever…aldrig i livet…blev mitt svar! Sen fortsätter hon ett tag till med sitt oskyldiga snack…fy…kokar bara jag tänker på det! Sen bestlutar hon sig ju såklart för att hon inte ska ha cykeln och säger tack för tittet…då kommer den riktigt mogna Sarianne igång och säger Ja och tack för att ni tog sönder den, sen går jag in!!!!

Gaaaaah…..!!!!!!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.