SaraCelina

En helg på Strandbaden

Hej fina du,

Senaste tiden har varit omtumlande för mig, allt från att Celina har haft det svårt med inskolningen, sen har både jag och Celina legat sjuka i över en vecka, att sen vara höggravid på det med både hormoner och en tung kropp har helt enkelt tagit all energi ur mig.

Men nu är vi påväg tillbaka, vi bestämde oss förra helgen att åka ner till västkusten för att få tid att rå om varandra lite extra och vilken magisk helg vi fick! Bilresan ner till Göteborg var jobbig, det ska jag inte sticka under stolen, det är tungt att sitta i 6-7 timmar och åka med denna magen, men det var verkligen värt det när vi kom fram (även om jag önskar jag tog tåget i smyg, haha). Jag tror faktiskt att jag klagade mer än Celina denna gången.

Vår slut destination var hur som helst Falkenberg Strandbad, en oas vid havet där man kan glömma allt vad vardagen heter. Jag har aldrig besökt deras hotell/spa förut så jag fick verkligen en upplevelse att ta med mig, deras spa bad är helt fantastiskt! Så många olika små rum/avdelningar där man kan koppla av och att Celina fick vara med på utebadet var så mysigt.

Vårt rum hade utsikt direkt mot havet och vi hade turen att få en varm sommardag just denna Söndagen, Vi satt på balkongen och såg solnedgången medan Celina röjde runt i hotellrummet och jag kunde verkligen känna hur jag laddades med ny inspiration och energi, det är så otroligt vackert hotell och miljö, man har nästan svårt att förstå att man är kvar i Sverige.

Vi bestämde oss även för att prova på en 3 rätters middag i deras restaurang (också den med utsikt över havet), det var länge sen jag skrattade så mycket och ännu längre sen jag åt så god mat. Celina var förvånansvärt lugn och satt vid bordet i över 1,5 timme men sen räckte det och vi fick ta med sista rätten (desserten) till rummet, men det var nästan mysigare att äta den i soffan framför parlamentet vara vi 3.

Jag kan verkligen rekommendera alla att besöka denna fantastiska oas, nästa gång åker jag dock utan barn så jag kan njuta av alla delar i spat OCH ta en drink för dom såg läskigt goda ut 🙂

Massa kärlek!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.