SaraCelina – välkommen till min vardag
saracelina

SaraCelina

Annons

Tid för varandra

Som rubriken lyder –

“hur finner man tid för varandra?” Med det menar jag hur finner man tid att bara vara i vårt fall Ludwig & Sara och inte “mamma & pappa”?

 

Mamma och pappa är ju våra nya titlar i livet och dom bär vi med kärlek och stolthet varje dag – vi är så lyckligt lottade som fått både en fantastiskt dotter och snart också en pojke.

 

Det är lätt att glömma bort sig själv i “småbarnsbubblan” och nästa ännu lättare att glömma bort personen man lever tillsammans med, inte ordagrant men att man glömmer bort att uppskatta och hylla den fantastiska människa man en gång blev kär i och inte bara se denna som mamma eller pappa till sina barn. Tycker jag själv i alla fall och det var jag super tydlig med innan Celina kom, vi får aldrig glömma bort personerna vi är bakom dom nya namnen “mamma & pappa” vi är fortfarande “Sara & Ludwig” och vi är fantastiska.

Hur gör ni för att undvika detta? Hur håller ni förhållandet levande trots vardag med småbarn?

För oss är det dom småsakerna

1. Vi ser till att den andra partnern skrattar minst 1 gång om dagen

2. Vi smsar/pratar i telefon flera gånger om dagen (vi umgås så sjukt mycket så är vi utan varandra mer än 2-3 timmar brukar vi sakna varandra, haha så töntiga är vi)

3. Vi försöker få barnvakt 1-2 gånger i månaden för att göra något bara vi två (bio, middag you name it)

4. Vi pratar alltid om dagen innan vi lägger oss i stället för att ligga med mobilerna (allt vi tycket varit jobbigt brukar vi omvandla till skämt)

5. Vi försöker hitta serier vi båda gillar och tittar dom endast tilllsammans (om någon tittar ett avsnitt utan den andre så blir det mest troligt bråk)

6. Vi rör vid varandra och försöker säga att vi älskar varandra så ofta vi kan

 

jag har haft turen i livet att hitta en person som förstår mig bättre än mig själv och som jag faktiskt vill berätta allt för, händer något på ICA när jag handlar vill jag ringa och berätta om det.  Jag vill umgås med Ludwig så mycket jag bara får – sen jag träffade honom och än idag så är han min favorit person.

 

Jag avslutar med ett av mina favorit citat om förhållanden

“We need a witness to our lives. There’s a billion people on the planet… I mean, what does any one life really mean? But in a marriage, you’re promising to care about everything. The good things, the bad things, the terrible things, the mundane things… all of it, all of the time, every day. You’re saying ‘Your life will not go unnoticed because I will notice it. Your life will not go un-witnessed because I will be your witness’.”

 

Mer kärlek åt folket ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons