SaraCelina

Förlåt för frånvaro

Hej fina,

Nu har jag varit frånvarande ett bra tag och har verkligen tänkt att jag ska ta mig tiden att skriva ett inlägg men det kommer alltid något emellan. Jag ska bli bättre med uppdateringar så fort vardagen fått någon typ av rutin här hemma.

Sista tiden har varit lite stormig här hemma för oss, Celina skolades in förra veckan men lyckades bli sjuk i helgen så vi är hemma idag i förebyggande syfte även om hon verkar helt återställd idag, så imorgon försöker vi med förskolan igen, jag ska skriva ett inlägg om det senare. Sen gick Ludwigs farmor bort i förra veckan vilket självklart tog hårt på honom och även mig, det är så hemskt att se någon man älskar vara så ledsen. Det hände tyvärr samma dag som Ludwig började på sitt nya jobb med så det var en tuff första dag för honom, men han är stark och tog sig igenom det.

Så med andra ord har dom senaste två veckorna varit fullspäckade med känslor för oss här hemma, mycket omställning. Nytt jobb, Ny förskola och vardag för mig och Celina plus en hel del sorg.

 

Jag ska ta tag i bloggen och berätta mer för er så snart jag har tid över! är det något speciellt ni vill att jag skriver om?

massa kärlek!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.