SaraCelina

Första dagen ensam

Här kommer ett inlägg till 🙂

Jag måste bara få skriva av mig lite för idag var första dagen jag var ensam med Celina för att Ludwig skulle jobba på 6 månader. Vi har haft sån enorm tur att få ha möjligheten att vara föräldralediga tillsammans i nästan ett år, vi har rest, skapat minnen och bara njutit av att vara tillsammans.

Men idag tog det slut, idag började han på nytt jobb och jag och Celina har kört solo här hemma. Det känns så sjukt konstigt men ändå sjukt bra! Vi gick direkt in i våra vanliga rutiner och jag har hunnit med mer än vad jag normalt brukar när vi är två hemma – galet va? kanske för att jag inte har någon att prata med när Celina vilar eller leker själv?

 

Tyvärr fick vi hemska nyheter idag om ett dödsfall i familjen på Ludwigs sida och det har varit så tungt att inte ha honom här hemma då, varför idag av alla dagar? varför överhuvudtaget kan man tänka? Jag är en sån person som aldrig helt vet vad jag ska säga när det sker något så tragiskt, jag uttrycker mig bättre genom en lång kram, jag vill bara hålla om och visa att jag finns där – men idag gick det inte och jag har varit så ledsen för hans skull på mitt håll och han på sitt håll det känns helt overkligt. 

Idag är verkligen en ledsam dag och det känns som att det bara kan blir bättre dagar framöver, allt kom liksom på en gång.
Var rädda om varandra <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.