SaraCelina

Gravid i denna värme

Hej finisar!

Hur klarar ni av att ta er igenom dagarna i denna värme? Jag håller på att gå sönder, både psykiskt och fysiskt…. jag orkar inte göra något alls, känner mig så otroligt svullen och trött hela dagarna och är irriterad på allt!

Jag känner mig så nedstämd för jag har knappt ork att leka med Celina just nu, vi badar tillsammans typ 4 gånger om dagen för att kunna få lite egentid tillsammans men annars ligger jag mest på soffan och försöker hitta en ställning som känns bekväm (har inte lyckats hitta någon än).

Har du några tips på hur man kan kyla ner sig själv så är jag evigt tacksam!

Jag märker även på Celina att värmen tar någon fruktansvärt, framför allt på natten så nu när hon vaknar vid 1 tiden på natten så tar jag in henne i vårt sovrum där det är som kallast för att vi alla ska få någon timme sammanhängande sömn – hur gör ni med era små nu i värmen? märker ni att dom blir segare?

 

Igår åkte vi iväg till Blå Lagunen på Ekerö för att bada, vi kom dit vid lunch med det var så fullt med folk och dåligt med skugga för både mig och Celina så vi blev inte kvar länge. Jag är absolut mer en pooltjej än strandtjej (om det inte finns en schysst beach bar då hittar ni mig där) så jag ledsnade på värmen och trängseln efter cirka 1 timme och då packade vi ihop och åkte hem, stackars Ludwig, han hade kunnat hänga på stranden hela dagarna nu och bara njutit.

I morgon ska vi däremot testa något nytt och har bokat hotell med pool för att spendera dagen lite svalare och förhoppningsvis kunna känna mig lite mer som människa i några timmar. Jag återkommer med om det var värt pengarna (är redan nu ganska säker på att svaret kommer vara JA). Grekland var absolut varmare än här hemma i Sverige, men där hade vi både AC och flera pooler som man kunde nyttja utan större ansträngning – dessutom så slapp man allt hemarbete i värmen.

 

Hoppas ni andra har det underbart i värmen och passar på att njuta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.