Rebecca Dufwall

Kan en måndag vara såhär? 

Alltså denna dagen! Den måste vara för världens bästa tös fyller år idag, min Nicole! Därför måste denna måndag varit den bästa på mycket länge. 

Grattis älskade lilla Nicole! 

  

 Barnen vaknade på bra humör och bara det gör min dag så BRA! Nellie ville traska till förskolan idag så självklart gjorde vi det trots mina bihålor. Det tackar jag Nellie för! Massa energi och jag fick så otroligt mycket gjort idag. 

Nicole somnade i vagnen och jag passade på att jobba igen lite som släpat efter under helgen, tre maskiner tvätt, massa nya kort tagna, två måltider och massa matlådor till barnen lagade. När vi hämtat Nellie gick vi till affären och handlade med granntösen som fick följa med

   

 Sötaste töserna! 

Jag och Nicole städade i trädgården medan Nellie och Molly busade i lekstugan och cyklade! Underbar dag ute i friska luften! 

Även byggarna har varir här och lämnat läkt till taket och mätt lite inför helgens takbyte – i helgen ska vi få nytt tak! Finns ingen lyckligare än mig just nu. Jag sagt det innan men säger det igen, ett tak utan mossa kommer göra mig SÅ glad. Slippa borta altanen varje dag från ful mossa och slippa rensa stuprännor trehundrasjuttionsju gånger om året för att regnet svämmar över. Ja! Det ska bli underbart. 

Idag går jag och lägger mig med ett leende på läpparna! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.