Rebecca Dufwall

Åkpåse Vinter & Bloom

Idag har vi vinterbonat vår vita vagn med en supersöt rosa åkpåse från Boink, Mini dots cotton candy! Märket är Vinter & blom, gamla Bliss. 

Påsen är varmfodrad samt vind och vattenavvisande. Åkpåsen har smarta dragkedjor för smutsiga barnskor och på sidorna finns dragkedjor som går ända ner så man lätt kan ta ut barnet och hålla lagom temperatur! 

Öppningar för fem-punktsbälte ich anti-glid material på baksidan så den håller sig på plats i vagnen. Framsidan av åkpåsen är även utrustad med reflexer vilket jag tycker är A&O! 

Jag älskar prickarna på påsen, en grå nyans som passar så fint ihop med det rosa! Alla dragkedjor är pricken över i:et, jag har en åkpåsen från tidigare (Nellies) som är så osmidig! Fuskpälsen ger ett varmt och mysigt intryck, även den är avtagbar om så önskas! Nicole älskar den och sover som en stock ute på dagarna. 

Påsen finns även i en jättefin blå färg och även svart! 

Ni hittar den rosa HÄR och den blåa HÄR och svart HÄR hos bästa Marie (Leksakstanten) Så härlig service hos henne! ♡

   

  

  

  

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. evelina

    Åå e det en emmaljunga city cross möjligtvis? Är emmaljunga nörd o älskar deras vita leatherette vagnar jättefint med rosa och grå i den :)

  2. Emelie

    Hej! Vill absolut inte på något vis kritisera eller mena något illa – undrar hur du ser på pälsindustrin när det gäller kläder? :) såg att du köpt jacka från van de terre tex. Och undrar bara om du stödjer pälsindustrin eller hur du ser på det hela? :) som sagt – inte min mening att på något vis kritisera, helt enkelt nyfiken på din åsikt och ståndpunkt! Ha en fin kväll!