Rebecca Dufwall

Önskar! 

Mår så fruktansvärt illa idag och har sedan några dagar tillbaka en plastig smak i munnen. Det kommer små värkar till och från men man önskar ju att det drar igång ordentligt istället! Dagarna såhär precis innan BF är så långa, speciellt under veckodagarna då man mest väntar på att få helg och tid tillsammans med familjen. Tur det är helg nu och att vi har lite roligt inbokat :) 

Om två dagar går vi in i v.40! Känns så skönt att vara här nu, målet som jag väntat på så många veckor är äntligen här. Många blandade känslor just nu. Ena dagen är jag redo nästa inte. Frågor som rullar omkring men som inte kan få svar innan bebis kikat ut! 

Nellie sover middag, ibland får hon sova lite på dagarna för att orka lite längre på kvällen. Idag kommer Nellies farmor/farfar över på middag och let’s dance och självklart ska hon få vara med på det :) Medan hon har sovit har jag plockat tvätt och städat övervåningen! Nu ska jag bara dammsuga nere också sen får det duga för denna helgen. Det blir så skitigt när man har hund och drar in massa ved till spisarna. Tur jag tycker om att dammsuga! 

När skorpan vaknat blir det en sväng till lekparken och busa lite :) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.