Rebecca Dufwall

Hemska dag!

Knappt två timmar sömn inatt då Nellie har fått öroninflammation. Skrikit och sagt ont i örat mamma, stackars liten :( Alvedonen har jag blandat ut med det mesta idag för att få i henne en dagskur! Trots lite sömn har hon ändå lekt idag, ett bra tecken :) Nu hoppas vi att den försvinner de närmaste två dagarna!

Förutom att Nellie är sjuk har jag varit så fruktansvärt dålig idag, mår så grymt illa och paniken som uppstår när man inte vet om man ska kräkas eller måste gå på toa. Trycket neråt är enormt och jag kan knappt sitta idag för det gör så jäkla ONT. Hoppas verkligen detta släpper för såhär vill jag inte gå i fem veckor till då kommer jag gå itu :(

Mådde ni mycket illa de sista veckorna? Gick det över eller fick ni stå ut? Tacksam för lite svar hur ni hade det de sista veckorna! ♡

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej!
    Med båda mina barn kräktes jag 3-10 ggr varje dag. I vecka 34-35 började jag må bra och fick behålla allt de sista veckorna. Nummer två, min son, fixerade sig redan i vecka 31 och det var GRYMT jobbigt med trycket neråt. Jag kunde inte gå mer än 500 meter sen hade jag för ont i de nedre regionerna. Trodde därmed att jag skulle föda tidigare men han kom på BF. Jag hoppas att du ska få må bättre! Jag har haft jättetuffa graviditeter så nu är jag glad och nöjd med mina pärlor. Orkar inte en till. Ta hand om dig! Kramar

  2. Desirée

    Är i v39+1, har haft tryck nedåt sen bebis fixerade sig i v35 :/ dock värre sista veckan då jag knappt kan sitta på en stol. Var inte så här med första dottern. Mår illa ibland på kvällarna. Vet att man kan göra det om bebisen trycket på mycket nedåt. Hoppas det släpper för dig :) för mig har det varit av och till. Lite olika från dag till dag. Värst nu ”sista veckan”

  3. astrid

    Jag har också ett vidrigt tryck nedåt just nu. Inte roligt alls. Blir panik-kissnödig och då är det inte läge med stambyte på jobbet… Inte illamående (än?) men hungrig på ett första-trimestern-sätt!

  4. Johanna

    Min lille kille är 1 månad o så har jag tre flickor på 11, 6 o 5 år ;-)

    Nu när jag väntade lilleman så mådde ja lite illa mot slutet. Hade ett enormt tryck neråt. Med töserna minns jag inte förutom mellantösen. Mådde illa 6 månader som sen gick över ist.

    Mycket fin o bra blogg :)

  5. Sabina

    Stackare! Hoppas det går över och att liten snart tittar ut :) Jag kände inget, inga förvärkar, inga sammandragningar förens värkar kom regelbundet från början drygt 4h senare är min dotter född i vecka 38:6 ;)

  6. Matilda

    Hej Rebecca:) Vi är i samma vecka du och jag! Känner igen mig jätte mycket i vad du skriver. Mitt illamående har också börjat nu igen och har ett rejält tryck neråt:/ kan inte minnas att det var så med min första. Hoppas tiden går fort nu!

  7. Annie

    Jag gjorde det med Neila. Skithemskt och trodde varje dag dom sista 4 veckorna att hon skulle komma när som helst. Men hon kom på beräknad dag

  8. Anna

    Oj, krya på er båda två. När jag väntade Liam mådde jag illa varje dag i 9 månader och spydde upp till 9g per dygn. Plus två gg under förlossningen. Hade mycket värk neråt och foglossningar från v 18. Tror de är ganska individuellt. Men är du osäker så ring förlossningen. Lycka till

  9. Lisa

    Så roligt att följa dig här o på insta! Så inspirerande bilder :) har själv en dotter på 2 år och en liten på väg, är i vecka 36 nu så väldigt spännande att följa dig :)

    Jag mår också illa och trycket neråt! Huuu! Hade inte såhär med dottern (också Nellie ;) ) så längtar massor efter att liten kommer snart!