Att vara och bli mamma

Fem heta västkust tips!

vad ska ni göra i sommar? Kanske en tur till västkusten? Här kommer mina fem bästa tips på vad man ska besöka under sommaren här på västkusten:)

1. Nordens ark. En helt fantastiskt fin djurpark med mer nordiska djur än dom klassiska djurparks djuren. Var här några gånger när jag var liten med min mormor och minnena är fortfarande tydliga därifrån. Nu när vi fått sommarstuga i närheten är det en STOR chans att vi stöter på varandra där.

2. Marstrand. Med en sambo från Kungälv gör vi i princip inget annat än hänger på och runt Marstrand. En idyllisk pärla, kan varmt rekommendera havshotellet på koön också:)

3. Liseberg. Vem gillar inte att åka karuseller eller spöa vännerna i en femkamp? Kaninlandet för de minsta är helt perfekt. Årskort där i år? Absolut:)

4. Borås djurpark. Fantastiskt mysig djurpark som passar alla. En liten bondgårdsdel där barnen kan få springa runt och klappa getter, grisar och andra bondgårdsdjur. Var där i somras med Charlie och han var helt fascinerad över alla stora djur. Kan varmt rekommenderas.

5. Badplatsrace. Behöver jag säga mer? Det finns hur mycket fina badplatser som helst här, bara att dra på gps-en och köra. Ta några ”fria” dagar och åk bara dit den visar. Det bästa är att man kan alltid hitta något man är sugen på, sand eller klippor, det finns något för alla:) Och ta gärna er ut till öarna:)


Kom till bästkusten hälsar Melker:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.