Att vara och bli mamma

En kväll för bara oss

i torsdags var jag och Fredrik på spa. Vi har varit på st Jörgen resort ett par gånger och vi älskar det. Det var bland annat här vi förlovade oss för snart två år sedan:) då hade han överraskat mig med champagne och frukt/choklad som stod på rummet när vi kom dit och han frågade om jag ville gifta mig med honom, ett mer romantiskt ställe får man leta efter:)

Denna gången hände väl inte något sånt stort men det var minst lika romantiskt. Vi gjorde en sparitual och låg ute i den varma källan och njöt. Varje år har dom en limited edition ritual och i år gick den i Afrikas tecken, vi testade den båda två. Ansiktsmask, lerinpackning och scrub var några saker som ingick. Det är lite olika produkter beroende på vad man väljer för ritual. Det finns årets, roande, energi och renande.

Efter spat så väntade en tre-rätters supé i deras restaurang. Till förrätt fick vi en torsk-carpaccio med massa goda primörer. Varmrätt var gårdskyckling med risotto och potatis och efterrätt tog vi en flädersorbet med vit choklad och rabarber, helt underbart gott. Kan varmt rekommendera st Jörgen spa och resort även för den som golfar:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.