Att vara och bli mamma

Melkers namn

Nu har jag kastat breven på lådan. Nu är dom påväg till Skatteverket och du kommer snart ha ett namn på riktigt och inte bara heta mitt efternamn och ha ett personnummer. Brevet till familjebyrån är också påväg så Fredrik kan erkänna att han är pappan;) haha

För övrigt hur löjligt är det inte att man måste ”erkänna” bara för att man inte är gifta? Tycker det ska vara lika för alla och vad säger att bara för att man inte är gifta så är det större chans att det är någon annans barn? Nä jag tycker hela grejen är dum..

Men som sagt nu har vi valt namn till vår käre lille son. Det var lite svårt för vi ville ge två namn precis som vi gjorde till Charlie och vi ville att dom skulle ha någon mening, inte bara att dom är snygga. Charlie heter även Niklas Arvid. Niklas heter Fredrik i andranamn och Arvid är släktnamn på båda mina sidor. Nu ville vi ju då att Melker också skulle få något betydelsefullt. Det slutade med Wilhelm Fredrik. Wilhelm hette min pappas morfar och ja Fredrik heter ju melkers pappa;) efternamnen har dom Fredriks, för när vi gifter oss kommer det bli jag som får byta. Skönt att allt är klart och jag tycker faktiskt att pojkarna har fina betydelsefulla namn:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.