Att vara och bli mamma

Sjukstuga

Här är det mer eller mindre en sjukstuga just nu därför den dåliga uppdateringen. Fredrik kom ju hem med migrän och förkylning i tisdags igår kom han hem vid 11 från jobbet och var helt färdig, han och Charlie sov i vår säng i nästan 3 timmar. När man är höggravid är det ingen höjdare att ta hand om både ett sjukt barn och en sjuk man. Charlie har haft över 39graders feber men nu är den nere under 39 i alla fall så det är skönt. Han vill inte äta annat än vaniljyoughurt så det får han få, kunde vart värre känner jag. Lite strösaker har vi också fått i honom som tex vindruvor, en riskaka, halv macka, lite flingor och massa vatten. Tack för att han dricker mycket vatten. Fredrik mår bättre idag men fick komma hem vid 1 för att lösa av mig, jag har sovit så dåligt det sista så hade ingen energi kvar och kände mig inte som den bästa mamman för Charlie, så tack älskling för att du kom hem och hjälper till lite. Just nu försöker vi satsa på att alla ska bli friska och krya innan bebisen kommer så vi har lite energi. Hoppet är ju också att Charlie ska kunna återgå till dagis snart, han får dock vara hemma imorgon så han får en hel helg att rehaba på.
Har ni några bra tips på grejer man kan ge sin sjuka 2-åring?
Han vill inte ha välling så vet inte om han bara vill ha kallt:/ vi åt pannkakor med glass igår men då ville han inte ens ha glass utan bara en liten skål med yoghurt.
Nu gick dom ut för att leka lite ute, kanske mår han lite bättre av frisk och skön luft, vi får se:)

(null)
Magen är inte nådig nu, men det är ju BF nästa fredag så inte så konstigt:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. petra

      Hej:) nej tyvärr har den inte det, men snart hoppas jag:) vi har bara varit sjuka så lilla energin har gått åt till att vårda familjen. Jag kommer självklart att uppdatera när det är dags för förlossning:)