Att vara och bli mamma

Det absolut sista viktiga

Just nu sitter jag på Mechanum och ska göra det sista viktiga innan bebisen kommer, koppla ur airbagen fram i bilen. På vår Ford mondeo kan man inte koppla ur den själv utan man måste låta en verkstad göra detta, och som allt annat så kostar det. Vi har ringt runt till lite olika ställen och jag har även kollat lite på nätet vad det skulle kunna kosta. När vi pratade om att göra detta när Charlie föddes så skulle tex bil Nilsson i Alingsås ha 7000kr för att koda av den, som ni förstår så gjorde vi inte detta utan vi avvaktade. Nu stod valet lite mellan att lägga pengar på detta eller köpa en ny bil, men vi vill fortsätta med Ford mondeo, ingen annan bil i den storleken kan konkurrera med det bagageutrymmet. Och speciellt nu när vi ska ha dubbelvagn så måste vi ha ett rejält bagage. Vi kollade då på om vi skulle köpa en ny Ford men det är bara dom helt nya bilarna som lanseras nu i februari som har så man kan stänga av själv, tydligen är det så i resten av världen att man alltid har barnen bak och inte fram, bara vi Skandinavien som vill ha dom fram:)

(null)
Nu fick vi i alla fall tid på mechanum och dom ville ha 2400kr för detta, kändes lite mer prisvärt. Cms-group och bilia tog båda ca 3000kr.
Vi ska ha bebisen fram tänkte vi, Charlie sitter så bra där bak så det blir nog bäst så:)

(null)
Blir lite sugen på nya fälgar också;) ibland kan jag bli en bilnörd men ibland skiter jag i hur däcken och allt ser ut;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.