Att vara och bli mamma

Mvc-besök i vecka 35

Idag har vi varit på Mvc-besök. Nu är det inte långt kvar alls. Som hon sa brukar dom räkna att i vecka 37 är barnen ”klara” och då kan dom komma, det är alltså bara två veckor kvar!!!
Jag berättade om min fruktansvärda smärta jag har främst i underlivet och fick svar på det. Bebisen ligger långt ner med huvudet och är fortfarande lite ruckbart men nästan fixerat så det är inte konstigt alls att jag har ont. Magen mätte 33cm och ligger fint på kurvan. Började lite över kurvan men nu ligger den precis i linje. Den är något mindre än vad den var med Charlie och det känner jag också. Hade det inte varit för smärtan så är jag mer rörlig nu än vad jag var sist vid denna tiden. Vi lämnade in papperna på vilken BVC vi vill tillhöra också och vi fortsätter med samma som med Charlie. Vi gillar henne så mycket och allt har alltid fungerat så bra med henne. Hon hade tom sagt till vår barnmorska att vi är så härliga och goa:) det blir man glad av att höra.

IMG_2759.JPG
Charlie tyckte det var så spännande med allt mätande och maskinen som lyssnade på hjärtljuden. Han fick så gärna vara med och hjälpa till, det va roligt tyckte han:)
Är övertygad om att han kommer bli en snäll och omhändertagande storebror:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.