Att vara och bli mamma

Smärta av kärlek

Kan säga det 1000 gånger om, men herregud vad jag älskar min son. Jag älskar han så det gör ont i hjärtat ibland. Idag på morgonen så var han sådär härligt mysig och ville bara krypa upp i min famn och gosa. Att då bara få sniffa i hans hår är det mysigaste. Härom kvällen gjorde han också något som fick det att brinna i hjärtat. När vi säger godnatt tar jag alltid runt hans huvud och liksom ger honom massa pussar på munnen samtidigt som han fräser och försöker dra sig loss, haha. Men inte den kvällen, utan när jag lutade mig över honom så tog han tag i mitt huvud och drog det mot hans och gav mig några pussar. Asså mammas lilla hjärta. Ibland så är han bara för underbar helt enkelt, då smalt mitt hjärta och jag ville inte säga godnatt jag ville ligga och klia han på ryggen hela kvällen. Men man måste slita sig. Jag kommer nog få panik den dagen han är för gammal för att ge mamma en puss, när han kommer hem med första tjejen, när han säger att han ska flytta hemifrån, ja ush då kommer jag få panik. Vill att min lilla kille ska vara liten hela tiden, att mamma alltid ska vara nr 1, att jag ska kunna gå in och sätta mig på hans sängkant när han sover och bara titta på honom och känna en lättnad över att han är så trygg och välskapt, att han mår bra och sover lugnt och bra på nätterna.
Jag älskar min son över allt och ibland undrar jag hur jag ska kunna älska ett barn till lika mycket? Går det ens?

IMG_2750.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Alvas mamma

    Vilket härligt blogg inlägg! Känner igen mig i vart enda ord du skriver. Jag har ett barn som jag älskar mest på jorden och har också funderat på om man kan älska ett till lika mycket. Känner mig dum när jag tänker så , skönt att läsa att du också slagits av samma tankar.

    1. petra

      Härligt att du känner så också!! Alla säger att kärleken kommer naturligt och det gör den säkert, men det är ju bara så svårt att föreställa sig hur man ska få all kärlek att räcka till två stycken:/

      1. Marie Alvas mamma

        Ja den kommer säkert naturligt. Men det känns långt bort när man inte är inne i det. Jag skulle vilja ha två barn men blir så osäker när jag tänker efter hur tiden ska räcka till alla i familjen då. Tittade på familjen annorlunda igår och fattar inte hur dom orkar med alla barn.