Att vara och bli mamma

Några timmar till fots=rena rama döden

Ush!!
Idag har jag varit inne i stan och ätit lunch med en kompis, jättemysigt och jättegott. Roligt att slippa äta själv också. Sen var jag tvungen att byta lite kläder som Charlie fick i födelsedagspresent som var för små. Som tur var fanns dom kvar fast i en större storlek, han fick nämligen ett par jeans och matchande jeansjacka från villervalla, och jag vill verkligen att han ska ha den fräcka jackan till våren:)
Efter det så gick jag till Change och köpte lite nya trosor. Vi fick ju ett par i goodiebagen på Emmas och siranees butiksevent i höstas och jag fullkomligt älskar dom så var tvungen att köpa några till. Dom hade rea i butiken så en skön kimono åkte med för halva priset:) tänkte att den kan bli skön både på BB och sen hemma när man ska sitta och amma:)
Min klocka hade dött så ett nytt batteri behövdes också. Och så var jag tvungen att köpa en present till Fredrik. Han fyller inte år fören i april men jag vill ge han en liten grej för allt han gör för oss. Han är vår klippa här hemma. Och så var det nämligen så att Charlie spydde ner hans innetofflor för ett tag sedan och då fick han slänga dom och har sedan dess pratat om nya tofflor, så idag tog jag tillfället i akt och köpte ett par nya som han ska få:)
Men hela den här dagen har tagit döden på mitt bäcken. Fick ringa Fredrik och be han hämta oss på dagis för jag orkade helt enkelt inte gå hem. Det känns förjävligt om jag inte ska kunna gå ett par timmar på stan utan att hela ”underredet” ska värka:( och till råga på allt så sa fröknarna på dagis att Charlies stövlar och vinterkängor verkar för små för honom så när Fredrik kommer hem från jobbet igen så måste vi åka ner till backaplan och mäta hans fötter och ev köpa nya skor:/ tur att barnbidraget kom igår helt enkelt….;)

IMG_2746.JPG
Jag kör fötterna i högläge en stund och Charlie kollar på händige Manny:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.