Att vara och bli mamma

Första dagen hemma

Har haft min första dag hemma idag. Fick lite dåligt samvete när jag skulle börja ta på mig och Charlie kläderna för att lämna han imorse, kändes lite olustigt att jag ska vara hemma och slappa när han är på dagis. Men när vi kommit fram till dagis så sprang han in och fram till dörren in till hans avdelning. Jag fick snabbt dra av han kläderna så vi kunde gå in. Han sprang iväg direkt och började leka med sina kompisar, det var high life när vi kom:)
Sen la han knappt märke till att jag gick, trots att jag frågade om jag kunde få en puss och kram, han ignorerade mig totalt haha.
Där försvann min ångest lite över att jag lämnat han. Väl hemma har jag tagit det väldigt lugnt idag, gjort en köttgryta vi ätit till middag bara. Satte på en film på Netflix som skulle vara bra, det var den säkert också men vaknade av musiken till eftertexterna haha.
När det sedan var dags att hämta Charlie ville han inte gå hem, jag fick bära ut han från avdelningen medan han skrek. Även om det var jobbigt så känns det skönt att han har det så bra på dagis och att vi tagit rätt beslut att låta han vara där några timmar trots att jag är hemma. Han har det säkert mycket roligare där. Vi har bestämt att i alla fall denna veckan ska han vara där varje dag mellan 9-15. Tror det är rätt lagom.
Nu ligger jag och Fredrik utslagna på soffan och inväntar idrottsgalan:)

IMG_2740.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.