Att vara och bli mamma

Tandläkaren

Idag har jag och Charlie varit på två års kontroll hos tandläkaren, ett möte jag bävat lite för om jag ska vara ärlig…
Min kära son har en viss tendens till att inte klara av att sitta stilla och göra saker på beställning. Men idag förvånade han mig.
När vi kom upp till väntrummet så var vi en kvart tidiga så han började plocka med leksakerna, mest bebisgrejer så han tappade snabbt intresset. Varför finns det aldrig papper och lite kritor på såna ställen?
Sen sprang han runt som en toker och öppnade dörren till hissen typ 100 gånger. Jag med min mega mage sprang efter och jag kände mig rätt lättad över att det bara var ungefär 3 personer i väntrummet just då. När vi väl kom in till tandläkaren så fick han sitta i mitt knä medan hon skulle kolla i hans mun. Han fick syn på ett par tandborstar och ryckte snabbt åt sig en grön. Sen satt han jätte jätte duktigt i mitt knä och hon fick kika hur länge hon ville. När hon var klar gav Charlie henne den lilla spegeln igen och öppnade munnen så han tyckte nog det var spännande:)
Men sen brakade helvetet lös…
När vi var klara och skulle gå då tappade han fattningen, han blev rasande över att vi skulle gå. Han vägrade släppa den där sugen dom suger saliv med, den hade han ju precis fattat hur den fungerade. Och att han även fått en liten leksaksbil hjälpte inte. Så både jag och tandläkaren fick hjälpas åt att få ner honom i vagnen samtidigt som han sprattlade och skrek, skrek gjorde han hela vägen hem också. Som tur är ligger tandläkaren här på wiselgrensplatsen och vi bor några hus därifrån bara. Sen när vi kom hem var det daga för lunch, han vräkte i sig två korv med bröd:) hahaha
Tänkte skriva ett inlägg om hans matvanor för många reagerar på att han äter som en häst;) haha
Nu ska jag göra min favorit, potatisbullar sen ska jag med sova en timma eller något:)

IMG_2729.JPG
Idag får ni en osminkad mamma, men det är ju terminsstart för simskolan idag och då blir det inget smink:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.