Att vara och bli mamma

Nytt år

Nu är det 2015, ett nytt år. Jag har haft noll energi de senaste veckorna och den absolut sista lilla har gått till jobb och att ta hand om mig själv och min familj. Jag har valt att spendera min lediga tid med familjen istället för att sitta och blogga. Det är ett medvetet val som jag både haft dåligt samvete över men ändå ångrar jag ingenting.
Idag fyllde vår lilla goding hela två år!! Han har blivit så stor min lilla älskling, så stor att han snart blir storebror. Jag gick hela dagen igår och mindes tillbaka till nyår 2012, då vi spenderade hela nyårsafton på sjukhuset. Hur jag låg där och kämpande med att hålla inne Charlie, vi ville verkligen att han skulle klara sig över årsskiftet. Och det klarade vi med 5,5 timmar:)
Igår firade vi en lugn nyår hemma, ett par vänner kom hit på middag och sen spelade vi Bingolotto. Ingen vinst tyvärr:(
Idag har vi också tagit det väldigt lugnt. Min far och Fredriks far med familj har varit här och firat Charlie för dom kunde inte komma på kalaset på lördag. Jag köpte med en smörgåstårta från jobbet hem igår som fanns här så jag slapp stressa med matlagning och bakning. Det är så skönt att bara kunna ställa fram något och sen inte stå med ett berg av disk.

Men som sagt, nu är det 2015 ett nytt år och nya mål. Jag har noga valt ut mina tre mål som jag ska genomföra detta året och de är följande:
1. Föda mitt andra barn.
2. Köpa ett hus tillsammans med Fredrik där våra barn ska få växa upp.
3. Vara mer närvarande för vänner och familj. Det sista halvåret har jag varit så frånvarande och det är jag så ledsen för.
Har ni några mål för 2015?

IMG_2690.JPG
Charlie fick det klassiska fiskespelet av oss idag, en hit som gick oss ordentligt på nerverna tillslut. Hade jag vetat att det spelade en sån hemsk melodi så hade jag aldrig köpt det:) haha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.