Att vara och bli mamma

Julbord och brand

Ikväll har vi vart på julbord med Fredriks jobb, dom har med respektive och det tycker jag är jätteroligt. Förra året hade dom inget julbord och året innan det var jag höggravid( som jag fick veta att man är efter vecka 36) så då var inte jag med. Har bara träffat några av killarna Fredrik jobbar med så det var extra kul att alla var med och man kunde få ett ansikte på personerna han pratar om. Kvällen började trevligt med lite glögg och en trubadur som sjöng. Maten var helt okej, ingen wow-upplevelse men ändå helt okej. Jag är ju som sagt ganska kräsen med maten så det blev potatis, romsås, varmrökt lax, några köttbullar och korvar. Desserten var inte heller den något speciellt, näsan lite sämre än maten. Är helt säker på att vi kommer få ett bättre julbord imorgon med mitt jobb, vi har vart där många gånget förr och det är verkligen skitbra.
Men denna kvällen slutade i alla fall i mer eller mindre kaos. Det började brinna. Alla sprang ut, brandkåren, polisen och ambulans kom. Hoppas inte att allt för mycket blev förstört men det var i typ en gammal träbyggnad vi var i så hela skiten kunde lika gärna ha brunnit ner i ett nafs, lite läskigt. Tur att man inte hade barn med sig. De hade som små eldstäder på utsidan och det såg ut som att det var kol därifrån som satte eld på något. Att stå i röken på utsidan var inte jättemysigt och frågan är vad som brann, kan röker vara skadlig om man är gravid?
Fredrik och gänget valde att dra in till stan och fortsätta kvällen, klockan var ju bara 21,30. Jag valde dock att ta bilen och åka hem, ville bara hem till Charlie. Så nu ligger jag här i soffan, ny duschad och kollar på bridget Jones. Synd att kvällen skulle sluta så abrupt men hoppas att dom anordnar något annat snart för att ta igen:) det var trots allt väldigt väldigt trevligt. En av Fredriks jobbarkompisar och hans tjej ska också ha barn, de har en son som är några månader yngre än Charlie och ska ha ca 2 månader efter oss igen så vi pratade en del om det, jättetrevligt par som dessutom har bott i vårt grannhus:) haha
Hoppas ni har haft en mysig fredag och vilka gick till Idolfinalen fresten?:)

IMG_2570.JPG
Älskar mina turban-handdukar jag köpte på groupon, så smidigt att få upp ett vått hår:)
Här kommer en länk till artikeln om branden, hittade den på GP’s hemsida länk till artikeln.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.