Att vara och bli mamma

Olika faser

Går man igenom olika faser när man är gravid? Jag tänker främst på om barnet växer i olika takt och kräver olika mycket vid olika tillfällen?
Jag har upptäckt att jag äter och sover så olika. Vissa veckor kan jag äta som en häst och sova hur mycket som helst men ändå vara dödstrött hela dagarna. Just nu är jag inne i en sån fas. Jag äter och äter, det finns liksom ingen botten i magen och jag kan vara hungrig någon timme efter jag ätit igen. Och jag sover mer än vanligt, inatt tex sov jag mellan 23-8 och var ändå helt slut, så jag var tvungen att sova en timma förut när Charlie sov. Det var ganska länge sedan jag var såhär trött, skrev om det i bloggen då men minns inte riktigt när det var. Så nu har jag haft några veckor där jag varit mer ”normal”. Fungerar det som med små bebisar? Att dom har vissa tillväxt perioder där dom kräver mer av allt. Jag minns inte om jag hade det såhär med förra graviditeten nämligen.

IMG_2515.JPG
Är helt färdig. Jag var tvungen att ta ett kort lite nerifrån för att se om dubbelhakan blivit alltför jävlig än, men ser ut som att den är ganska snäll hittills:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Tycker att du är skitsnygg du bara strålar!! Och jag tänkte på igår att din hy verkligen har fått ett extra fint lyster! Längtar tills jag blir rund som du 🙂 Jag tycker att du ska vara nöjd med dig själv, du har ju fött barn och nu är du gravid, så det där med vikten tycker inte jag att du ska bry dig om överhuvudtaget. 🙂 Vi kan gymma sen igen när du har fött om du vill, bara för att vara hälsosamma 🙂