Att vara och bli mamma

Kvällen igår

Igår var jag ju som sagt på mammaboosten på svenska mässan. Det var verkligen hur trevligt som helst. Först åt vi middag på restaurangen west coast som ligger inne i gothia Towers. Jag hade inte ätit någon lunch på dagen så jag var verkligen vrålhungrig när vi kom dit. Jag valde mellan en fiskgryta och köttbullar med potatispuré, det blev det sistnämnda. Det var så himla gott, jag åt upp alltihop, bad tom om lite extra saltgurka:)
Jag fick smaka på fiskgrytan och jag är glad att jag inte valde den, för den var inte speciellt god. Dom andra tyckte det och det var ju bra men den föll inte mig i smaken alls.

IMG_2513.JPG
Kan varmt rekommendera köttbullarna på west coast:)
Sen gick vi in till lokalen där vi skulle vara. Det var långt ifrån fullsatt. Showen var uppdelad i två akter med en paus i mitten. Första halvan tyckte jag inte var någon höjdare, den hade sina stunder men jag var lite besviken faktiskt. Andra halvan var dock mycket bättre, kanske för att Tomas järvheden kom och körde lite stand up. I pausen fick vi gå ut och mingla lite, fanns vin och annan dryck att smaka. Men återigen blev jag besviken. Loka fanns men tydligen inte så mycket av för jag hann inte fram för att få en utan fick gå till baren och köpa en liten flaska för 30kr. Men vin och amarula fanns det hur mycket som helst av.
Kort och gott så hade vi en trevlig kväll och det var roligt att få komma iväg hemifrån lite:)

IMG_2514.JPG
Petra Mede:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.