Att vara och bli mamma

Vabba, som vanligt…

Som en helt vanlig vecka i vår familj så var det nu dags att vabba en dag. Gör vi något annat? Finns det en gräns för hur mycket man får vabba egentligen?
Kl 4 inatt kom Charlie in till oss då tog jag en temp på han 38,9. En alvedon och lite vatten så somnade han om och sov till 8, bara det är ett tecken på att han inte är helt 100. När jag pratade med Fredrik förut så hade Charlie tydligen vaknat vid 22,30 igår och hade 39,5. Stackars mammas hjärta. Men vad är Max nu när dom är ca 2 år, alltså när bör man söka vård? När dom är riktigt små kan dom ju gå med upp till 41:/
Lotten föll på mig att vara hemma idag, Fredrik och dom är i slutet på bygget och som ledande elektriker måste han vara där. Fick ju lite ont i mina höfter igår så det är faktiskt rätt skönt att vara hemma med min prins.

IMG_2486.JPG
Mammas lilla klätterapa<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Förskolemamman

    Ja detta eviga vabande som jag tyvärr känner igen mig i 🙁 När de har feber kan man gå efter allmäntillståndet även om den är hög. Verkar de inte påverkade så är det sällan någon fara. Hoppas han mår bättre nu.