Att vara och bli mamma

Lyxmiddag

Idag stod min käre man för middagen. Bara det är ju lyx i sig att man slapp fixa och dona, bara att för en gångs skull sitta ner och bli serverad:)
Fredrik har ett par rätter som han kör på, och dom är han riktigt riktigt bra på. Han gör en fantastisk tacopaj som man kan döda för, men idag gjorde han sina populära revben. Jag köper med råa kamben hem från jobbet sen kokar han dom och gör en egen rub som han gnider in dom i och så får dom ligga i det en dag sen kör han dom i ugnen med en honungsglaze uppe på. Ska fråga han om jag får lägga ut receptet;)
Hade köpt med tre längder denna gången och allt tog slut, så ni förstår att dom är så goda så man inte vill slänga något:)

IMG_2456.JPG
Nu kollar vi på ”Liar liar” på tvn och ligger helt utslagna på soffan, mys lördag helt enkelt:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.