Att vara och bli mamma

Själv igen

Idag börjar jag inte jobba fören kl 14 men måste ändå lämna Charlie kl 10 för att det ska fungera med mat och sovning på dagen. Efter jag lämnat honom på dagis åkte jag ner till Backaplan en sväng, behövde ett par nya mammaleggings, mina är det hål i, inte så läckert!
Väl inne på HM hade dom en hel del rea så fyndade två tröjor till Charlie och ett par byxor till mig i mjukt skönt tyg, kommer bli sköna hemma-byxor.

IMG_2438.JPG
Pyjamasen kunde jag inte motstå, härliga figurer:)
Bytte kläder nere på dagis förut, till en större storlek så då försvann det en del hemifrån och komplettera med lite tröjor var bara bra, 50kr/st var dessutom perfekt.
Fick köpt ett paket med mamma-trosor också, hade inte det förra graviditeten så vill testa om dom är skönare eller inte:)
vad tycker ni?
Bläckpatronerna är slut i vår skrivare också så sprang in på siba och köpte nya, snabbt fram till en kille där, sa vad vi hade för skrivare och sen fick han hämta och jag betalade och sprang ut, dötrist att gå i sånna affärer…
Men nu är jag i alla fall hemma, själv. Gjort en kopp te och plockat fram ballerina med pepparkakssmak vi fick i vår goodie förra veckan:) namnam!!

IMG_2436.JPG
Fötterna på soffan och bara VARA!!:)0

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.