Att vara och bli mamma

Höstlyx 2014

Bättre sent än aldrig.
I tisdags var jag på ett fantastiskt roligt event, en bloggmiddag som anordnades av inga mindre än rosabubbla och ettlivvidhavet.se. Två fantastiska tjejer som hade styrt ihop en fantastisk kväll på Le pain francais mitt på avenyn. Man kunde riktigt känna allt blod, svett och tårar dom lagt ner för att göra det så bra som det blev, jag är imponerad!!
När vi kom dit blev vi fotograferade av en mingelfotograf från Elite studio. Sen fick vi lite bubbel, självklart fanns det alkoholfri drink också. Det är en stor tumme upp:) som gravid kan man lätt bli trött på att alltid få dricka läsk. Vi startade upp med en tävling direkt, chansen att vinna en barnvagn från Jollyroom, petite cherie heritage. En så läcker vagn, men tyvärr vann inte jag:(

IMG_2297.JPG
Sen fick vi slå oss ner vid dukade bord, tvårätters väntade. Jag fick tre härliga bordsdamer, Emma, Petra och Siranee. Skrattade hur mycket som helst med dom hela kvällen, tack tjejer:)

IMG_2302.JPG
Sen startade ett VINSTREGN som hette duga. Vi alla 50 bloggare som var där hade nämligen lyckan att få gå hem med två vinster var, utöver alla goodiebags. Jag fick gå hem med två vinster som passade mig som handen i handsken.

IMG_2406.JPG
En månadsbox från vidunbaby.se. Ska in och beställa den idag eller imorgon. Dom hade tydligen boxar som även passar gravida så det ska bli riktigt roligt:) Vidun hade också stoppat ner en napphållare och bokstavsklistermärken i goodiebagarna.
Min andra vinst var från studio sweet. Ett underbart hårvårdsset i märket Hårologi, med schampoo, balsam, inpackning och en spray:) ska börja använda detta så fort mitt schampoo i duschen tagit slut. I min kasse fanns också två erbjudanden, gå två betala för en på fiskspa och 15% på valfri behandling:) tack så hemskt mycket, ni förstår nog inte hur lyxigt detta är för en småbarnsmamma:)
Goodiebagarna var överfulla med godsaker, både för mamma, barn, partner och djur:)

IMG_2402.JPG
Kolla här bara, dom generösa sponsorerna var verkligen generösa, vilka grejer!!
St jörgen spa– body lotion
alfons åbergs kulturhus– inträdesbiljetter
Pino– en Pino bok
stadens hjältar– en bok och en målarbok
egmont pubishing– Kalle anka tidning
sojkadesign.se, http://www.kyanisverige.se, stenaline.se, http://www.lollipop-ab.se

IMG_2403.JPG
göteborgskex– ballerina med pepparkakssmak
duni– servetter
idus förlag– boken ”bloggdrottningen”
modifast– en bar
brilliantsmile.se, brollopsmagasinet.se, http://lepainfrancais.se, plackers.se, superfruit.com, http://www.nordstan.se/, http://freeport.se/, http://www.yankeecandle.se/, http://elitewellness.se/, mighty leaf
Det var många många fler sponsorer med som bidrog med fantastiska erbjudanden eller produkter. Jag livet att alla vi som var där blev sjukt glada över detta och att det fanns något som passade alla, oavsett om man är förälder eller inte.
Tack så mycket Josa aka Johanna och Sandra för en fantastisk kväll och hoppas att vi ses snart igen:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.