Att vara och bli mamma

Snabblagat

Idag ska jag på Emma och siranees butiksevent på change på Frölunda torg. Vi är tio exklusivt utvalda bloggerskor som blivit utvalda, fatta vad glad jag är:) vi ska vara där vid 20 ikväll så hinner äta middag med familjen, idag lagar jag en flygande Jacob. Köpte med en grillad kyckling hem från jobbet igår som jag plockade isär och slängde in i kylen. Vanligtvis brukar jag blanda allt i en form och ställa i ugnen för att gotta sig en stund innan vi ska äta men när man värmer det dagen efter kan det lätt bli torrt för allt ris har sugit åt sig saften så idag tänkte jag låta allt vara för sig. Hur brukar ni göra?
Vi har banan och jordnötter för sig, nötterna för att Charlie också ska kunna äta och bananerna för att Fredrik inte gillar varma.

IMG_2337.JPG
I min Jacob har jag:
5dl matlagningsgrädde
1/2 flaska chilisås
Salt och peppar
1 grillad kyckling
Ris, banan och jordnötter vid sidan om:)
Kan man ha lite curry i? Eller vad har ni i för att få den sista touchen?:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.