Att vara och bli mamma

Mysvrån design

Fick hem en sån fin ljusstake för ett tag sedan från mysvrån design. Det är Annelie som driver ett företag som gör så otroligt fina saker i trä. Hon har involverat hela sin familj i sin passion och resultatet blir fantastiskt. Hon gör mycket ljusstakar i dess alla olika former och färger. Nu har hon tom en jul-kollektion.

IMG_2313.JPG
Fick hem denna fina ljustaken, längtan heter den. Den har så fina detaljer och är ett bevis på proffesionellt handarbete. Annelie vet helt klart vad hon gör. När jag öppnade paketet blev jag väldigt positivt överraskad över hur välarbetad den var. Färgen var perfekt, inte en enda fläck någonstans och inga andra skavanker det annars lätt kan bli på just träprodukter. Fick upp mitt svarta blockljus på staken och det blev bara så läckert, fina kontraster.

IMG_2312.JPG
Foten är så fin och samtidigt praktiskt utformat så att nu till jul tänker jag mig ett rött blockljus uppe på och kanske linda något snöre runt om eller en slinga med lite pärlor. Ja, möjligheterna att göra den extra personlig finns med denna fot.

IMG_2311.JPG
Ni måste helt klart gå in och ta en kik på hennes fina produkter. Kanske hittar ni en passande farsdags-present? Eller en julklapp?
Min favorit ljusstake från jul-kollektionen är ”julegris”, ni hittar den HÄR. Visst är den läcker?:)

IMG_2314.JPG
Om ni hittar något ni vill ha, så skicka ett mail till henne och skriv att ni hittade henne via bloggen, då bjuder hon på frakten:)
Klicka in här så kommer ni till hennes fina sida med massa roliga prylar:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.