Att vara och bli mamma

Blir arg på klädbutikerna!!

Idag när vi var och shoppade gick jag runt och var småsur nästan hela tiden, på affärerna. Var på jakt efter tjocktröjor till Charlie. Både att ha hemma med även såna att lämna på dagis. Ville ha utan luva, det vill dom helst inte att man ska ha på dagis så barnen kan fastna och skada sig, och det förstår jag!!
Så jag gick runt i alla möjliga butiker och letade, jag var öppen för förslag gällande dragkedja eller inte, men inte någonstans fanns det jag sökte. Antingen satt det en luva på tröjorna som inte var avtagbar eller så var tröjorna tunna, lite mer farfarströja-stuket, och sådana har vi redan. Nä nu ville jag ha riktiga tjocktröjor, mer som en hoodtröja. Vet att det finns tröjor med avtagbar huva på polarn och pyret men känner att lägga 300kr på en tröja som bara ska ligga på dagis är lite för mycket. Jag gick runt och letade som en galning, inne på Lindex ifrågasatte jag dom varför dom inte hade det men som vanligt får man inget vettigt svar utan hon likt förbannat visade en tröja med angry bird motiv och en huva där bak… Så gjorde ett sista stopp på vägen, på stadium. Och där fanns dom, inte så snygga kanske men tjocka tröjor med dragkedja och utan huva. Tog två i olika färger direkt. Och pricken över i:et var ju att dom hade 20% på hela junior sortimentet. Stadium är min nya favoritbutik, kommer gå dit först nästa gång Charlie behöver något, hittade hans vinterjacka där också härom veckan.
Annars var shoppingrundan lyckad, fick med det mesta som jag hade tänkt mig. Lite besviken på att Åhléns inte hade name IT-kläder bara, finns tydligen bara på Åhléns i nordstan. Fick köpt med ett par tunnare tröjor med polokrage också, kan vara bra på dagis när dom ska gå ut i kylan för lite extra skydd:)
Halvkul avslutning på dagen bara, var hos Fredriks pappa och när vi kom hem så hann vi inte mer än in genom dörren och få på C en pyjamas så spydde han.. Ska vi åka på magsjuka nu också? Är det alltid såhär med småbarn? När ska vi få vara friska en hel vecka utan massa vab?

IMG_2276.JPG
Hittade en telefon med ratt och en skön sackosäck hos farfar:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.