Att vara och bli mamma

Så trött

Ursäkta den usla uppdateringen idag men har jobbat 7-20 och på rasterna där emellan så har jag bara suttit och spelat bubble witch, har fastnat för det spelet helt. När jag kom hem kom en sådan där irritation över mig som man bara får när man är övertrött, hungrig och har ont i kroppen. Jag blev först grinig över att Fredrik inte tänkt på någon form av mat till mig och det såg ut som en kaos hemma. Jag hatar verkligen att jobba hela dagen och sen komma hem och det ser ut som helt bombnedslag. Och det med maten, arg blev jag för att alltid så lagar jag mat och ser till att vi alltid har något att äta hela familjen, då tyckte jag att för en gångs skull kunde det ha stått en liten tallrik i kylskåpet för mig att värma.
När jag skulle pussa Charlie så vaknade ju självklart han och nu vägrar att sova så han fick följa med mig in i sängen en stund så får vi se om han kan somna här:) är ledig både imorgon och på onsdag, det ska bli så skönt:)

IMG_2230-1.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Alvas mamma

    Känner igen det där med maten. Inte bara hos er det är så. Jag har önskat många gånger att det ska stå en tallrik när jag kommer hem.