Att vara och bli mamma

Tävling med namnnappen.se!!

IMG_2168.JPG
Nu ska jag få dra igång min allra första tävling här på bloggen, och det är i samarbete med inga mindre än namnnappen.se. I denna tävlingen har man chansen att vinna ett valfritt paket med nappar från namnnappen.se. I paketen är det 1-3 nappar beroende på val av paket.
Vi beställde ett paket därifrån när Charlie började dagis, och utan att ljuga var det ett av dom bästa köpen inför dagisstarten vi gjort. Lätt för personalen att se vilka nappar som är hans och vi kan känna oss säkra med att han bara går runt med sina egna. Att det var lätt att beställa hem dom var också ett stort plus. Man kan välja mellan olika stilar på texten, små figurer samt vilka färger man vill ha på napparna. De har nappar från flera stora tillverkare där ibland ”Nuk”, ”Esska” och ”Nip”.

IMG_2175.JPG
Charlies fina Esska nappar i olika färger, med för- och efternamn samt tre stjärnor under.

Vad behöver ni då göra för att delta i tävlingen? Jo det är jätteenkelt. Gå bara in på namnnappen.se och se vilken modell ni skulle vilja ha på era nappar, sen är det bara att skriva en kommentar här om vilken modell samt en kort motivering till varför just du ska vinna:)
Tävlingen pågår till söndagen den 26/10 kl 00.00 och vinnaren dras kort därefter. Så det är bara att tävla på och jag önskar er alla ett stort lycka till!!:)

IMG_2173.GIF

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Så kul med en tävling!!
    Om jag vinner så är det min dotter på 1,5år som får fina namnnappar att ha på dagis. Hon är ett litet busfrö som tycker om att gömma sina nappar både här hemma och på dagis så dessa nappar skulle verkligen underlätta för personalen och oss då det blir nappjakt vid varje dagishämtning

  2. Tatiana

    Min dotter är 1,3 år och går på dagis med napp som vi beställde från namnappen.se, det ser så fint ut ”Chanel” står det på nappen. ja beställde nappen innan hon skulle börja på dagis, jag var så bråttom när jag såg vilka fina nappar de hade, så jag valde snabbt och fick 2 st nappar för 0-6 mån för dotter som var redan 1 år, så nu går hon runt med nappar för 0-6 månaders ålder, hon tycker om dem, fast jag är lite osäkert på om det är ok?! därför skulle vi vilja i tävlingen och kanske vinna ett par nappar för barn 6-36 mån,Chanel föredrar bara Avent nappar och hon gjorde det sedan hon föddes, det var de enda nappar hon ville ta.!)

  3. Tasnim

    Inga av mina vänner har namnnappar, blir spännande (och reklam till dem) 😉
    Vill ha namnnappar till min lilla ängel utan vingar 🙂

  4. Dragana

    min dotter som är snart 4 månader älskar nappar vill gärna ha flera …det skulle bli bra om vi skulle kunna välja napp färg.hoppas att vi vinner

  5. Leif

    Med namnet fram på ”knappen” har vår älskling bästa nappen! Hoppas på att vinna fina namnnappar till dottern!

  6. Emilie

    Åh vilken toppentävling!

    Jag lägger in ett hopp på
    http://namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=55101

    Min motivering för vinst är att jag har en liten kille (18 mån) som börjat dagis o verkligen älskar sina nappar! Med namn kan vi ju kanske hålla bättre ordning o dessutom få chansen att testa en annan typ av napp!

    Ps jättekul o följa din blogg, hittade dig genom din vän ”på smällen” =)
    Trevlig kväll!