Att vara och bli mamma

Första dagen på jobbet

Idag har jag vart och jobbat för första gången på en vecka. Det kändes faktiskt lite märkligt att gå upp så tidigt imorse när dom andra låg kvar i sängen, för Fredrik har varit hemma med Charlie idag också. Man vänjer sig så snabbt vid att vara hemma, trodde inte en vecka skulle göra någon större skillnad. Charlie har några koppor kvar på kroppen som är vätskefyllda annars har de flesta faktiskt torkat ut. Jag är ledig imorgon så då får han också vara hemma med vi siktar på att han ska komma iväg till dagis på onsdag igen. Nu ska jag åka hem till mina killar och börja med maten, chili con carne står på menyn efter Fredriks önskemål:)
Psst, glöm inte att tävla lite också;) man behöver varken ha Facebook eller instagram för att delta så alla kan vara med:)

IMG_2180.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Alvas mamma

    Jag hade gärna varit med och tävlat men Alva har aldrig tagit napp. Vi köpte alla napp sorter som fanns när hon var pytteliten men fanns ingen som hon ville ha. Hon började tidigt suga på tummen och gör det än. Så här i efterhand är det väldigt smidigt för tummen är ju alltid med.