Att vara och bli mamma

Pappor och prylar

Visst är det lite roligt att se hur killarna blir när dom får barn?
Innan vi fick Charlie spelade Fredrik mycket tv-spel och la en del pengar på det. Sen kom Charlie och han blev den goa pappan som la undan sitt spel och istället köpte skallror, bitringar och andra leksaker. I takt med att Charlie växer så växer även Fredriks intresse för att köpa nya leksaker till charlie( läs han själv). Som igår kom han hem med en radiostyrd bil. Herregud han är bara 1 år och dryga 9 månader. Han trycker på knappen och skiter i om bilen bara står och spinner mot väggen. Men Fredrik tycker det är kul, så kul att nu när jag pratade med honom så ville han gå och köpa en till sig själv också. Men charlies är väl din? Han behöver ju hjälp med den sa jag lite små argt men försiktigt. Jo jag kan hjälpa han genom att visa på min hur man gör fick jag till svar då. Jaja, vad är det och bråka om egentligen?
Han har ju redan köpt Charlies julklapp också, en bilbana!! Och han ska köpa en sak till, ett par skridskor!! Vart är vi på väg?
Jag är den som köper kläder och sånt och det tycker jag är kul. Tänk om han sa att jag inte fick göra det? Men han behöver ju kläder? Fredrik kanske behöver lite roliga grejer för honom själv att göra med sin son? Så vem är jag att säga nej?
Vi har helt enkelt olika saker vi brinner för med våra barn och tur är väl det, annars hade dom ständigt gått runt nakna med 100 bilbanor eller massa kläder men inga roliga leksaker som även föräldrarna tycker är roliga att leka med:)

IMG_2155.JPG
Om jag ska vara helt ärlig, så var den rätt kul att köra ändå;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vi köpte också en radiostyrd bil, när grabben fyllde två.. i julklapp nu kommer han få en radiostyrd grävmaskin. Ska tilläggas att han älskar alla fordon från cykel till buss och tåg. 😀

    1. petra

      Ååå vad roligt:) det diskuterades om en radiostyrd helikopter, men det är han nog för liten för ännu. Kanske kan man på något sätt med tiden få in lite trafikvett i det hela också:)