Att vara och bli mamma

Goodiebagsen från eventet i fredags

Jag kunde ju inte medverka på eventet Hannah hade i fredags, men enligt Emma och Siranee hade det vart super trevligt och dom var så nöjda, när dom sa detta blev jag ännu mer deppig över att jag inte var med:( men det kommer fler tillfällen och så länge jag kan ta mig ut så kommer jag att göra det:)
Dom var i alla fall så söta att dom tog med goodiebags hem till mig, goa er:)
Det var fyra fina påsar dom kom med, en från body shop, smarteyes, jollyroom och en påse med blandat smått och gott:)

IMG_2140.JPG
Lite blandat från the body shop. Bla en duschkräm, kajal, makeup remover, en sminkväska och annat. Tack body shop för alla fina och användbara grejer.

IMG_2141.JPG
I den andra påsen fanns det massa massa roliga saker. En dregglis från geggamoja och SB12 som Fredrik högg direkt när han fick se det. Kanske inte mig emot, han är snusare och ni som lever med en snusare vet hur dom kan lukta ibland efter en dag..

IMG_2143.JPG
I påsen från jollyroom fanns även där multum med grejer från alla möjliga företag. Dom små skedarna man fäster på smoothiepåsarna kommer bli kanon till nästa bebis.

IMG_2142-0.JPG
I påsen från smarteyes fanns bla ett par solglasögon från Danny Saucedos kollektion. Fredrik högg dom direkt också. Dom var lite stora för mig så dom kommer nog passa han perfekt. Men dom var riktigt skit snygga, det var dom verkligen:) gå gärna in på smarteyes.se och kolla på dom andra modellerna, fanns massa fina faktiskt:)

Vill tacka alla för alla fina grejer, jag blev jätteglad här hemma och nästa gång hoppas jag att jag även kommer vara med på själva eventet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.