Att vara och bli mamma

Ansiktsmassage

Nu är vi hemma från dopet. Åkte hem till mamma i Alingsås istället för att åka hem. Jag ska jobba imorgon bitti och Fredrik ska hjälpa min bror i sitt hus lite så detta blev det bästa alternativet. Snart väntas tacosmys till hockeyn, Färjestad-Frölunda idag, heja heja FBK!!!
Dopet var jättefint, lite mycket tjöt om Gud och så bara. Minns inte att vår präst pratade så mycket om det på charlies dop. Vi är inte så kristna av oss direkt, Fredrik har tom gått ur kyrkan. Jag är med mer för att få gifta mig i kyrkan och Charlie döpte vi för att då är han döpt och sen får han välja själv om han vill vara kvar eller inte. Det bjöds på lite pastasallad och tårta efter. Vi gjorde kanske en lite snabb bedömning med om vi skulle åka allihopa eller bara jag. Charlie var feberfri imorse men var inte jättepigg sen. Han sov under hela gudstjänsten men sen var han mest ledsen. Så vi åkte hem ganska tidigt.

IMG_2060.JPG
Mamma har en massagegrej i en stol. Jag satt där en stund och fick mjukat upp lite i ryggen. Charlie ville också testa men han var tydligen mer sugen på ansiktsmassage;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.