Att vara och bli mamma

Barnvakt

Idag har vi vart barnvakter till Vilgot, charlies kompis. Jag och Lina, Vilgots mamma har känt varandra sen pojkarna var ca 4-5 månader. Det skiljer en knapp månad på killarna och vi bor på samma gata. Nu har killarna även hamnat på samma avdelning på dagis, helt perfekt tycker jag. Dels för att vi kan hjälpas åt med hämtning om det skulle behövas, att killarna känner varandra och känner en trygghet hos oss föräldrar. När Fredrik lämnar Charlie på mornarna så brukar han bli jätteledsen, idag hade han nästan hängt i Fredriks ben när han skulle gå. Lina och Vilgot hade kommit ca 5 min efter och då hade Charlie fortfarande vart ledsen men när han fick syn på Vilgot så var tårarna torkade och han blev på glatt humör, hur bra känns inte det att höra? Så var det när vi skulle på UL i fredags också, så gott att få det smset av Lina då.
Idag skulle Lina på ”klassmamma” träff där dom skulle bestämma lite om vad som ska hända på dagis framöver, typ luciafirande och så. Och självklart passar vi Vilgot då, han är en sån fin kille. Dom är lite roliga ihop, nästan som syskon, ena stunden slåss dom, sen leker dom, sen slåss dom igen. Men idag var båda så trötta så vi tryckte ner dom i soffan, satte på nicke nyfiken och där satt dom så fint på varsin sida om Fredrik. Jag somnade tydligen i soffan, hmm aldrig hänt innan;) haha
Allt gick så bra och dom rök ihop bara några gånger om ett gäng bilar som båda skulle ha, även om det fanns ett tiotal till… Nu sover Charlie som en stock och vi kollar på Morgan och Ola-Conny.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt dom killarna.

Vill även passa på att tacka för alla kommentarer om moderkakan, känns ändå bra nu och jag är något lugnare. Ska be dom berätta exakt hur den ligger sen vid nästa UL:)

IMG_1860.JPG
Hann inte ta kort på killarna idag men här är ett från senast. Då hade dom med tjafsat så varsin burk med lite russin fick bli lösningen;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.