Att vara och bli mamma

Vecka 20

Idag gick jag in i vecka 20.. Dags att börja med järntillskott. Jag känner mig inte i närheten av så trött jag var för ca 5 veckor sedan. Jag försöker tänka lite på vad jag äter, även om det är svårt när man jobbar i en matbutik. Igår kände jag en litet krampanfall i benet, hoppas inte det blir samma som sist. Fredrik blev galen när jag slog till han mitt i natten å skrek kraaaaaaamp!! Så fick han slänga sig ner och massera vaden:) haha.
Annars går jag med en nässpray i fickan hela tiden, får nog köpa sån renässansspray. Min jobbarkompis kom härom dagen och sa att nu börjar jag få en kramgo rumpa igen, haha. Ja mer att älska;)
Imorgon är det den stora dagen, dags för UL. Är jätte jätte spänd, har beat se min pluttis så länge nu.
Idag plockade jag upp lite blöjor på jobbet, och fick fram ett paket newborn 2-5kg. Kommer ihåg när Fredrik köpte hem första paketet av dom. Så små och söta. Vill ha såna hemma nu!!!
Nu får jag sluta, börjar gråta.. Alla hormoner spelar mig ett spratt.

IMG_1962.JPG
Jag med min lilla 20 veckors mage, kramgoa rumpa och lipiga humör. Men trots det så är jag så lycklig. Familjefotot i bakgrunden är faktiskt taget på öppnaförskolan i november förra året:)
T-shirt från HM och byxor lika så:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.