Att vara och bli mamma

Nu vet alla

Då var första jobbdagen över, skönt. Har saknat ihjäl mig efter Charlie. Jobbade till 14, men vid 13 hoppades jag att dom skulle ringa från dagis så jag kunde åka tidigare, men icke, han hade det så bra så. Idag berättade jag för alla på jobbet att vi väntar smått igen. Alla blev överlyckliga och klappade magen och sa grattis. Kändes så bra. Gick där med magen och riktigt tuppade mig, är ju så stolt. Vill bara skrika ut detta och nu kan jag verkligen det. Min chefs kommentar var: du kommer väl kunna jobba över jul?
Haha, det är vår stressigaste tid på året så förstår hans oro;) annars gick det bra på jobbet, man är lite ringrostig men det får man ta. Den killen som vickat för mig gjorde sin sista dag i fredags så idag kom han och lämnade sina kläder och hade med sig TÅRTA!! Mumma för en gravid mage;)
Nu är det dags att göra raggmunkar, Fredrik kommer hem från jobbet om 45 min och då är det bäst att maten är klar:)

IMG_1909.JPG
Kläder efter jobbet blev gravidjeans från HM och en go tröja från Polarn o pyret:) stolt visar jag min mage för världen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. petra

      Inte riktigt några speciella cravings. Lakrits är jag jämt sugen på men får bara äta 50g per dag:( förra graviditeten hade jag dille på äppeljuice, persikor, nektariner och aprikoser.