Att vara och bli mamma

ett plus ett blir ju faktiskt två

okej, tänkte inte riktigt att jag skulle skriva detta offentligt än men gud, kan ju inte hålla mig. Glädjen är på topp här hemma i vårt lilla hushåll, min älskling Charlie ska nämligen bli storebror. Jag och Fredrik bestämde oss i April? för att nu är det dags att sluta med p-piller, tänkte att några månader tar det nog i alla fall innan det blir något, men vips så fanns det ett litet pyre i magen. Jag plussade dagen innan midsommarafton, vilken känsla. Med Charlie var inte riktigt allt så planerat så det blev inte riktigt samma glädje som denna gången. Jag hade tagit ett test veckan innan för vi skulle på bröllop men det va negativt. Men en vecka senare positivt, hur lång tid efter befruktning tar det innan det visar positivt? Jag minns att jag stod framför spegeln och klagade över mina ömma bröst och lite svullen mage, ta ett test ropade Fredrik…och det gjorde jag. Tror vi tog tre test innan vi var helt säkra, men vilken känsla. Vi känner oss grymt lyckligt lottade som har blivit gravida två gånger utan problem, perfect match eller vad?:)

Nu kommer jag uppdatera dagligen hur det känns och utvecklas, veckobilder hade jag tänkt mig och kanske något ord från den blivande pappan. Men hur har jag mått hittills? jo, ingen matlust, ömma bröst, trött som grisen. En zombie kan man jämföra mig med. Nu börjar livet ordna upp sig lite och denna veckan när Charlie är på dagis nästan hela dagarna passar jag på att lata mig hemma och samla energi inför jobbstarten på måndag. Just nu ligger jag i vecka 16+5 och vår lilla knodd är beräknad till februari.

Så grattis till oss måste jag säga, och extra stor puss till min man som står ut med stonk och stön här hemma. Älskar dig Fredrik!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.