Att vara och bli mamma

Mix megapol’s sommarparty

Nu ligger jag hemma i sängen, mätt och belåten. Jag vann fyra biljetter till mix megapol’s sommarparty på Liseberg för ett par veckor sedan, så roligt. Idag var det dags för middagen på Rondo (en restaurang precis utanför Liseberg), Takida skulle även ha en exklusiv spelning för oss där.
Jag fick ju som sagt ta med mig tre personer och självklart fick min man följa med. Sonen lämnade vi hemma. Sen tog vi med min underbara vän Therese och hennes kille Mattias. Är inte så ofta vi kommer ut så denna chansen att bara få sitta ner med goda vänner tog vi. Mamma agerade barnvakt hemma, till charlies stora glädje.
När vi kom dit fick vi entrébiljetter och åkpass för både fredag och lördag. Sen en härlig goodiebag som innehöll bl.a. Chillinötter, två filmer, två påsar godis, munskölj, chips, fyra par kaninöron, jojor och lite annat. Maten var helt underbar. Ryggbiff med hasselbackspotatis, rödvinssås och champinjoner stekta med panchetta. Och till efterrätt fick vi chokladmousse fylld med jordgubbar. Det var ju ett familjeevent så det var massa barn där och då saknade jag pysen massor. Dom serverade alla barnen mat först, köttbullar med mos. Och dom fick sin efterrätt först, pannkakor med glass, detta tyckte jag var toppen. Hur många ställen tänker på att tillfredsställa barnen först?:)
Takida var bra, som alltid. Hela kvällen var bra och jag ser verkligen fram emot morgondagen nu, vi får nämligen komma in på Liseberg två timmar innan dom öppnar för allmänheten, det ni.

IMG_1870.JPG
Jag och min bättre hälft

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.