På Smällen!

Ännu godare RAW-chokladbollar!

Lucas var hemma med mig igår så vi bakade nya RAW-bollar. Dom vi bakade förra gången var ganska så mastiga i smaken så man orkade inte äta så många på en gång, men dom var väldigt goda! Men eftersom jag vet att det finns ännu godare RAW-chokladbollar (den jag åt på Roots café på stadsbiblioteket) så fortsätter jag min jakt på den godaste RAW-bollen. Igår testade vi receptet som Liselotte skrev i en kommentar här på bloggen och jag måste säga att det faktiskt blev ÄNNU godare! Till och med Jair tyckte det, fast han vill fortfarande ha sötare haha!   Här kommer receptet:

10 dadlar
2 msk kaffe
1 dl fiberhavregryn
1 tsk honung
2 msk kakao
1 msk kokosolja
Kokosflingor

Tips: Om smeten blir väldigt kladdig så kan man smörja händerna med smör (funkar säkert med kokosolja också), då kladdar den inte fast i handflatan när man ska rulla bollarna.

Det här receptet kommer jag definitivt göra om och om igen!! 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bobby Therson

    Not so long ago, I advised my friend to try playing slot games on this site – topX , because this site is really very high quality and reliable to play on, which makes it a great platform to start playing slot games online! I am happy to use this site to play interesting slot games. Have a nice day.

  2. Line

    Jag älskar raw-glass. Mixa en fryst banan (gärna en som börjat bli lite brun prickig, sötare då) med kakao så är det klart! 😛 gitt att rista lite nötter att ha på! Eller värma lite hallon att ha till. 🙂