På Smällen!

Tävla om ett Bli-Gravid-paket!

Nu är det på tiden för en ny tävling här igen tycker jag! Denna gången har jag något till alla er som också har tänkt starta bebisverksta någon gång detta året 🙂 Jag har nämligen fått chansen att tävla ut två Bli-Gravid-paket värde 386 kr från Graviditetskollen.nu!

20150212-222901-80941798.jpg

Egentligen har jag fått chansen att tävla ut 2 paket, så jag valde att ha en här på bloggen och en på min instagram. Så för dubbel vinstchans så kan ni vara med och tävla på båda tävlingarna 🙂  Vi kör rubbet på bloggen istället!

Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen här på bloggen är:
– Gilla Graviditetskollen på Facebook HÄR!

– Kommentera inlägget och skriv att du är med och tävlar

Vill du vara anonym inför alla andra läsare när du tävlar? Då behöver du inte skriva ditt namn när du kommenterar, bara ange samma mailadress som du har på facebook när du kommenterar, eller skicka en print screen till min mail som visar att du har gillat Graviditetskollen på fb. Min mail är [email protected]

Tävlingen avslutas söndagen den 22:e februari 20.59!

Lycka till!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Jag och min sambo har äntligen bestämt oss för att börja försöka att skaffa barn och det vore verkligen kul att ha ett gravidpaket att ta till.

  2. M

    Vi försöker bli gravida med barn nummer 2, den här gången måste det gå snabbare än första gången. Då jag egentligen måste äta mediciner men dessa får jag inte ta under tiden vi försöker och graviditeten. Detta paket skulle verkligen underlätta för oss och minska stressen.

  3. Tilda

    Åh vilken underbar tävling! Läser din blogg dagligen och älskar den,hittade den då jag letade efter en packlista till förlossningen och sen var jag fast,jag har en liten dotter som är född i april 2013 och nu känner vi att vi längtar efter ett syskon till henne 🙂 jag hade en jobbig graviditet förra gången men denna framtida graviditet hoppas jag på att få må bättre och kunna njuta mer 😀 hoppas på att vinna ett bli gravid paket för just nu vet jag inte ens när jag har ägglossning 😉 kramar!

  4. Anonym kille

    Min tjej har pratat länge om barn, jag har hela tiden sagt att vi får ta det längre fram. Jag känner mig redo nu men det vet hon inte om. Detta hade varit ett väldigt bra överraskning till henne, jag hade gett henne detta och sagt ”nu kör vi” det hade varit underbart att se hennes min 🙂

  5. M

    Vi planerar syskon till vår lille på 8 månader 🙂 och om det skulle gå fort så planerar min syster också syskon snart så då får hon ta över paketet 🙂

  6. Längtan efter ett syskon ❤️

    Vi försöker bli gravida med barn nr 2, men då jag har en väldigt oregelbunden mens så är det svårt att veta när ägglossning sker.
    Jag har hela tiden försökt undvika tester för jag trott att det stressa kroppen. Men kanske blir detta vår räddning? Jag vill gärna vinna och hoppas på tur!

  7. Laura

    Åh, detta hade blivit perfekt att vinna då
    Maken och jag inte önskar något annat än att bli föräldrar efter 7 år tillsammans!

  8. Malin

    Jag vill också vara med och tävla! Första gången gick det supersnabbt att bli gravid, men den andra verkar vara svårare. All pepping mottages gärna! 🙂

  9. Jenny

    Jag är gärna med och tävlar. Jag och min man har försökt ett tag utan resultat. Drömmen är att få berätta för vänner och familj att man väntar sitt första barn.

  10. A

    Det här skulle ju vara det ultimata!
    Det tog oss 2 år (!) att får vår nu 1,5 åring.
    Med många gravtest, enormt många ägglossningstest och hälsokost ,ja vi provade allt.
    Och kostnaden ska vi inte tala om men såklart SÅ värt det.
    Nu önskar vi ett litet syskon men det verkar som om det är lika svårt denna gången med.
    Detta skulle få igång vår gnista igen och drömmen om ett syskon till vår lilla prins!

    Kram

  11. Jenny Angel

    Ja e me o tävlar! Vill gärna bli gravid me nr 2 snart o mtp att de va svårt för mig 1a gången skulle detta vara perfekt 🙂 (tog oss 4 år me dottern)

  12. Selia

    Hej Jag vill bli gravid igen och ett syskon till mina barn men jag blir lätt stressad av att varje månad vänta om mens ska kommer eller inte och med stress öka ju att jag blir gravid svårare men med gravid paket kommer jag säkert blir gravid snabbare utan stress hoppas jag kommer vinna detta kram krammm

  13. Johanna

    Jag vill vara med och tävla! Jag och min fästman längtar efter att kunna bilda familj tillsammans med en liten kotte. Nu håller vi tummarna för att vi ska vinna detta paketet!

  14. Jennifer Bertilsson

    Åh jag vill självklart vara med att tävla! Jag har gillat sidan på fb.

    Jag och min man fick en son i oktober förra året men redan nu känner vi att vi vill ha syskon. Vad passar inte bättre än ett bli-gravidpaket då? Kram!