Bloggen 2.0 – Pär Ottosson
pappapastell

Pär Ottosson

Bloggen 2.0

Tänkte jag skulle väcka björnen.

Jag har temat upp med min kompis Viktor.

Han har lika stort skägg som jag fast mitt är liiiite finare. Eller eldigare som Viktor hade sagt. Vi kommer göra det som Pappa Pastell alltid gjort fast vi kommer lägga till lite nya features. Ett exempel på det kan var att vi kommer börja sända en Podcast

och visa hur sköna skäggsnubbar kan vara. Det kommer fortsätta var massa fokus på inredning, barnrum och kiddos i största allmänhet men med lite mer av det andra också.

En ny grej är vår bok, bibeln, som kommer vara utgångspunkten för våra ideér och planer. Både dom som kommer att fulländas men även dom som aldrig blir av. Jag tror att ni ska hänga med bara så får ni se…

Foto 2016-07-04 22 29 20

Photo: @pearottosson

Foto 2016-07-04 22 29 32

Photo: pearottosson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
pappapastell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.